Hvordan kan jeg ændre skadestedsbilledet i en hoved besigtigelses opgave?

Hvis du vil ændre skadestedsbilledet på en sag, skal du gøre dette:

• Gå til den pågældende sag, og åbn den opgave, du tog det billede, du vil bruge.
  • Gå til ‘Multimedia’ og tryk på ‘Indsæt skadestedsbillede’ ved siden af billedet, der skal være webstedets billede. Bemærk! Billedet skal allerede være i fanen ’Multimedia’ for at dette kan gøres.
  • Hvis du har det rigtige besøgsbillede på din pc – gå til ‘Multimedia’ -fanen og rulle ned ad siden. I bunden kan du uploade billedet ved at klikke på “Vælg fil ‘og derefter’ Tilføj ‘. Så kan du indstille dette billede så som et besøgsbesøg billede, ved at klikke på ‘Indsæt skadestedsbillede’, som er ved siden af det pågældende billede.