Mitä teen, jos raportoin vahingossa väärässä tehtävässä?

Mikäli huomaat, että tehtävään lähettämäsi tiedot ovat päätyneet väärään tehtävään/tapaukseen, voit toimia seuraavasti:

• Mene siihen tehtävään (verkkoportaalissa), johon lähetit vahingossa raportin tiedot ja valitse ”Multimedia”.
  • Etsi ne kuvat/tiedot, mitkä tarvitset oikeasti suorittamaasi tehtävään ja paina niiden alla olevaa ”Tallenna” -kohtaa.
  • Siirrä sitten kaikki tiedot ”Ekstra” -välilehdelle. Samalla voit tarvittaessa lisätä niihin maininnan, että ne eivät kuulu kyseessä olevaan tehtävään.
  • Mene oikeaan tehtävään ja valitse ”Multimedia”. Vieritä sivua alaspäin, kunnes näet ”Lataa kuvia” -ruudun.
  • Siirrä kaikki kuvat tehtävään yksitellen painamalla ”Valitse tiedosto” ja ”Lisää”. Näin saat tiedot siirrettyä oikeaan tehtävään. Ne löytyvät todennäköisesti tietokoneesi latauskansiosta.
  • Vaihtoehtoisesti voit lisätä mediatiedostot täyttämällä raportin verkkoportaalista käsin, mikäli se on saatavilla sieltä.
  • Sinun on raportoitava oikeassa tehtävässä siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.
  • Ilmoitathan asiasta myös esihenkilöllesi ja vakuutusyhtiölle mikäli kyseessä on vakuutustapaus, mahdollisten GDPR -vaikutusten varalta.