Hvordan tilmelder jeg mig et kursus og bliver certificeret?

For at tilmelde dig selv eller en eller flere kolleger til et kursus, skal du klikke på det ønskede kursus for at åbne siden for dette kursus, og klik derefter på knappen ’Tilmeldelse til certificering’, som findes øverst på siden, over kursus oplysninger. I vinduet, der åbnes, skal de brugere det skal certificeres tilføjes, udfyld alle felterne, og bekræft derefter, at du har læst vores politik vedrørende aflysninger, før du bekræfter deltagelsen. Bemærk, at en medarbejder skal tilføjes som bruger i In4MO, før de kan tilmeldes et kursus, ellers vil de ikke vises på listen over brugere, der kan tilmeldes et kursus.

Bemærk: Kun brugere med autoritets niveau 3 eller højere kan tilmelde andre brugere til kurser. Hvis du ikke kan se tilmeldingsknappen på toppen af siden, skal du kontakte en admin i din virksomhed.