Hvordan melder jeg meg på til kurs og får sertifikat?

For å melde på deg selv eller kollegaer, klikk på «Sertifisering» i menylinja øverst i nettportalen. Du kommer da til kurssiden vår, hvor du kan se hvilke kurs som er tilgjengelige. Når du har funnet et passende kurs, kan du velge dette, lese gjennom kursinformasjon, og klikke på «Påmelding til kurset» øverst. I vinduet som dukker opp velger du hvem som skal meldes på til kurset og fyller ut fakturainformasjon og bekrefter at du har lest og godkjenner påmeldingsvilkårene som gjelder. Legg merke til at en person må ha blitt lagt til som bruker i in4mo før vedkommende kan meldes på til kurs.

Merk: Det er kun brukere med autorisasjonsnivå 3 eller høyere som kan melde på brukere til kurs. Dersom du ikke ser påmeldingsknappen øverst, kontakt en administrator eller en kollega med høyere autorisasjonsnivå enn deg.