Jeg har lige taget in4mo Contractor i brug, hvordan kommer jeg i gang?

Start med at logge ind på portalen med de login oplysninger, du har fået. Tjek venligst din lokale supportside for et link til dit lands Contractor portal. Hvis du er usikker på din adgangskode, læs venligst her. Når du er logget ind, skal du gå til ‘Virksomheds admin’ og ‘Kontorer’. Her skal du tilføje de relevante kontorer for din virksomhed, og i ‘Medlemmer’ skal du tilføje de personer fra din virksomhed, der skal bruge in4mo. Se venligst denne guide for mere information om, hvordan du tilføjer kontorer og medlemmer. Bemærk venligst, at din konto allerede er tilføjet, men med navnet “Portaladmin”, som det anbefales at ændre via tandhjulet til højre. Du skal også definere, hvilket af virksomhedens kontorer du tilhører.

Du skal også installere mobilapplikationen in4mo Task Reporter. Tryk her for mere information om, hvordan du gør det. Når du har installeret mobilapplikationen, kan du logge på med samme login oplysninger som på webportalen. Tjek venligst din lokale supportside for den relevante kundekode.

Når du har indtastet hoved oplysningerne om din virksomhed, kontorer og medlemmer, er du klar til at gå. For mere information om, hvordan du får mest muligt ud af din prøveversion og in4mo Contractor, opfordres du til at tjekke følgende vejledninger:

BEMÆRK: Hvis du har brugt in4mo gennem forsikringsselskaber, før du bestiller Contractor, vil du ikke længere kunne logge ind på forsikringsselskabets konto.

Hvis du stadig har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores support på support.dk@in4mo.com eller +358 800 415727.