Jeg har nettopp tatt in4mo Contractor i bruk, hvordan kommer jeg i gang?

Begynn med å logge inn på nettportalen med mottatt innloggingsinformasjon. Lenke til portalen finner du her. Om du er usikker på passordet ditt, kan du finne hjelp til dette her. Når du har fått logget deg inn, gå til «Selskapets admin», og videre på «Kontorer», hvor du legger til alle relevante kontorer for selskapet. Deretter går til til «Medlemmer», hvor du kan legge til flere brukerkontoer for å gi kollegaer tilgang til systemet, om relevant. Se denne brukerguiden for mer informasjon om hvordan man legger til kontorer og medlemmer. Legg merke til at din egen konto allerede ligger inne, men under navnet «Company admin», hvilket vi anbefaler at du endrer til navnet ditt, hvilket gjøres ved å klikke på tannhjulet til høyret for kontoen, så på «Rediger». Du må også velge et kontor som brukerkontoen skal ligger under.

Videre må du installere mobilappen in4mo Task Reporter. Se her for mer informasjon om hvordan du gjør dette. Når du har installert appen, logger du inn med samme brukernavn og passord som i nettportalen. I tillegg behøver du en kundekode, som er MM2.

Når du har gjort som beskrevet overfor, er du klar til å gå i gang. For mer informasjon om hvordan du kan få mer ut av prøveperioden din og av in4mo Contractor, sjekk gjerne også følgende brukerguider:

MERK: Dersom du allerede har tilgang til in4mo via forsikringsselskap, vil du ikke lenger kunne logge inn hos forsikringsselskapene.

Om du skulle ha noen spørsmål, må du gjerne ta kontakt med supporten vår på e-post support.no@in4mo.com eller tlf. +358 800 415727.