in4mo Task Reporter 14.3 – Arbejdsplan endelig tilgængelig på telefoner og meget mere

Ud over en ny farvepalet vil mobilversion 14.3 introducere flere andre forbedringer til mobilapplikationen. Disse forbedringer er beskrevet nedenfor.

iCC Arbejdsplan også tilgængelig på smartphones

iCC Arbejdsplan er nu fuldt tilgængelig til brug på smartphones, hvilket betyder, at det nu er muligt at lave omfattende arbejdsplaner også på smartphones og ikke kun på tablets. Alle de samme arbejdsplanfunktioner, som man kender fra tablets, såsom at gemme og indlæse skabeloner, se forslag til relaterede arbejdsemner og se til valg af materialer, er også tilgængelige på smartphones.

For at imødekomme den mindre skærmstørrelse på smartphones kan sidemenuen åbnes og skjules på smartphones, hvilket gør arbejdsplanen nemmere at udfylde.

Rapport Status + Mulighed for at få Forhåndsvalgte Rapporter

I mobilapplikationen in4mo Task Reporter er det nu muligt at vælge, om rapporter i besigtigelsesopgaver skal være forhåndsvalgte til generering eller ej. Denne funktionalitet aktiveres i mobilapplikationens indstillinger ved at aktivere indstillingen kaldet ‘Forhånds vælg rapport for oprettelse’. Efter udgivelsen vil indstillingen være Til som standard, men dette kan ændres.

Når denne indstilling er aktiveret (standard), vil alle rapporter, der endnu ikke er genereret i en besigtigelse, eller som er blevet redigeret siden de sidst blev genereret, automatisk blive valgt til generering, når besigtigelsen er markeret som afsluttet, og systemet foreslår rapporter til frembringe. forhåndsvalgte rapporter kan fravælges, hvis det er nødvendigt.

Hvis denne indstilling ikke er aktiveret, vælges der automatisk ingen rapport til generering, hvilket betyder, at hvis en rapport skal genereres, skal den vælges manuelt.

Uanset om indstillingen er aktiveret eller ej, vil rapportvalgsvisningen fortsætte med at vise tilstanden for hver rapport, når opgaven er fuldført.

Support Information og Support Kontakter

For at gøre det nemmere for dig at få hjælp, når du støder på et problem med in4mo eller har spørgsmål, er det nu muligt at få adgang til in4mo supportsiderne og kontakte vores support direkte fra in4mo Task Reporter mobilapplikationen.

Supportteamets kontaktoplysninger og links til vores supportmateriale kan findes via menuen ved at trykke på Support.

Dette åbner en visning, hvor du kan trykke på linket til in4mo supportmateriale, som fører dig til den lokale supportside, eller trykke på kontaktoplysningerne for at sende en e-mail til eller ringe til den lokale support.

I samme visning er det også muligt at se fortrolighedsnotatet er også tilgængeligt, eller sende en anmodning om at gennemgå eller fjerne personlige data.

Drej Grundplanen

I FloorPlanner værktøjet er det muligt at lave etager, til situationer hvor der skal arbejdes på flere etager. Etagerne har nu deres egen egenskabsmenu til højre for udsigten. Denne menu kan tilgås ved at klikke på det tomme område i en tegnet plan.

Menuen viser navnet på etagen, og giver dig mulighed for at slette alt indhold fra etagen. Det er også muligt at vende gulve vandret/lodret eller dreje dem med uret/mod uret. Menuen er tilgængelig, når gulvvisningen er aktiv, og der ikke er valgt noget punkt eller rum på tegningen, og når tegnetilstand ikke er aktiveret. vend/drej-knapperne er tilgængelige, hvis der findes mindst én væg.

Mulighed for at Tegne på Billeder

På tablets er det nu muligt at tegne på billeder taget i opgaver, gemt i opgavens Mediegalleri. Dette er med til at fremhæve ting, der kan være vigtige, og give flere forklaringer på billederne.

Billedet, der er valgt fra opgavens mediegalleri, vil have en Tegn på billedet-knap.

Hvis du trykker på denne knap, åbnes billedet i tegneværktøjet, hvilket giver mulighed for at tilføje tegninger og tekster til billedet. Billedet kan lukkes uden at gemme, eller en kopi af billedet kan gemmes i opgavens Ekstra-mappe ved at trykke på knappen Gem. Det originale billede vil ikke blive erstattet.