in4mo Task Reporter 14.3 – Arbeidsplanen tilgjengelig også på smarttelefoner, samt mye mer

I tillegg til nye farger kommer versjon 14.3 med flere forbedringer i mobilappen. Disse forbedringene beskrives nedenfor.

iCC arbeidsplan tilgjengelig også på smarttelefoner

Arbeidsplanen er nå fullt tilgjengelig også på smarttelefoner, hvilket innebærer at det nå er mulig å lage arbeidsplaner også fra telefoner, og ikke kun på nettbrett. Alle de samme funksjonene som finnes på nettbrett, som f.eks. bruk av maler, få forslag til relaterte arbeidsposter and mulighet til å velge materialer, vil også være tilgengelig på telefon.

For å gjøre arbeidsplanen enklere å bruke på de mindre skjermene som telefoner har, kan sidemenyen åpnes og lukkes.

Rapportstatus + mulighet til å ha forhåndsvalgte rapporter

Det vil nå være mulig å velge om rapporter i besiktigelsesoppgaver skal være forhåndsvalgt for opprettelse eller ikke. Denne funksjonen aktiveres i appens innstillinger ved å aktivere innstillingen «Forhåndsvelg rapport for opprettelse’». Etter oppdateringen vil denne innstillingen være PÅ som standard, men dette kan endres.

Når denne innstillingen er aktivert (standard), vil alle rapporter som enten ikke har blitt opprettet enda i en besiktigelse, eller som har blitt oppdatert siden sist den ble opprettet, automatisk markeres for opprettelse når besiktigelsen markeres som fullført og systemet spør hvilke rapporter som skal opprettes. Det vil være mulig å fjerne avhukinger dersom man ikke ønsker at enkelte av rapportene ikke skal opprettes.

Dersom innstillingen ikke er aktivert vil ingen rapporter markeres automatisk for opprettelse, hvilket innebærer at man manuelt må huke av for rapportene man ønsker skal opprettes.

Uavhengig av hvorvidt denne innstillingen er aktivert eller ikke, vil rapportvalgvinduet fortsette å vise statusen for hver rapport når man fullfører oppgaven.

Supportinformasjon og -kontakt

For å gjøre det enklere å få hjelp når man støtes på problemer med in4mo eller har andre spørsmål, vil det nå bli mulig å nå in4mos supportsider samt å nå supporten direkte fra in4mo Task Reporter.

Kontaktinformasjon for supportteamet og lenker til supportmaterialet vårt finner man via appmenyen, ved å velge Support.

Dette åpner en side hvor du kan trykke på in4mo supportmateriale for å åpne supportsidene våre, eller du kan trykke på kontaktinformasjon for å sende oss en e-post eller ringe.

På samme side er det også mulig å se på personvernmerknaden og til å sende oss en anmodning om å granske eller fjerne egne personopplysninger.

Rotere Floor Plan

I FloorPlanner-verktøyet er det mulig å legge til flere etasjer. Etasjer har nå fått en egen meny til høyre i verktøyet. Denne menyen kan nås ved å trykke på et tomt område i planen.

Menyen viser navnet på etasjen og gir deg mulighet til å fjerne alt innhold fra etasjen. Det er også mulig å snu på etasjer horisontalt/vertikalt eller rotere de med/mot klokka. Menyen er tilgjengelig når etasjevinduet er åpent, og ingen objekter eller rom i tegningen er valgt, og når tegnemodus ikke er aktivert. Knappene for å snu/rotere er tilgjengelig når det finnes minst en vegg.

Mulighet for å tegne på bilder

På nettbrett er det nå mulig å tegne på bilder som er tatt under oppgaver og som er lagret i mediagalleriet for oppgaven. Dette kan være nyttig for å bedre synliggjøre detaljer på bilder.

Under bildet som er valgt i mediagalleriet vil man se en Tegn på bildet-knapp.

Ved å trykke på denne knappen åpnes bildet i tegneverktøyet, og man kan så tegne på bildet samt legge til tekst. Bildet kan lukkes uten å lagre, eller man kan trykke på Lagre, hvilket fører til at en kopi av bildet vil bli lagret under oppgavens Tilleggsmappe. Det opprinnelige bildet vil ikke bli erstattet.