Arkiver: Resources

Arbeidsplanen i nettportalen – Webcast

Lær alt om arbeidsplanen i nettportalen ved å se på denne webcasten

in4mo Task Reporter på Android – Brukerguide

Denne guiden viser hvordan in4mo Task Reporter mobilapplikasjonen brukes på en Android-enhet.

in4mo Task Reporter på iOS – Brukerguide

Denne guiden viser hvordan in4mo Task Reporter mobilapplikasjonen brukes på en iOS-enhet.

in4mo Remote Video – Webcast

Foreta videosamtaler i in4mo? Se hvordan det gjøres.

Statistikkrapporter for Contractor og servicebedrifter – Brukerguide

Det finnes forskjellige statistikkrapporter i in4mo som servicebedrifter kan hente ut. Lær mer om de ulike rapportene i denne veiledningen.

in4mo Contractor – Brukerguide

Denne brukerguiden forklarer hvordan in4mo Contractor fungerer, og er verdt å lese gjennom for alle som bruker tjenesten

De viktigste forbedringene i in4mo versjon 14.0

Få oversikt over de viktigste forbedringene som kommer i versjon 14.0 av in4mo, som kommer tidlig i februar.

in4mo Task Reporter 13.4 tar arbeidsplanen til neste nivå

Denne oppdateringen kommer med noen nyttige forbedringer til arbeidsplanen, som du kan se her.

Hovedsaklige forbedringer i in4mo Release 14.2

in4mo Building Claims Release 14.2 inkluderer funksjonsforbedringer og feilrettelser, samt sikkerhets-, stabilitets- og ytelsesforbedringer. Nedenfor finner du en oppsummering av hovedendringene.

in4mo Report Builder – Brukerguide

Denne brukerguiden forklarer hvordan du bruker in4mo Report Builder, verktøyet som gjør det mulig å lage egendefinerte rapportmaler som kan skreddersys etter dine spesifikke behov.