Arkistot: Resources

in4mo Building Clams – Esittelyvideo

Lyhyt esittelyvideo, joka kertoo in4mo Building Claims -ratkaisusta.

Työsuunnitelma verkkoportaalissa – Webcast

Opi lisää työsuunnitelmasta katsomalla tämä tallenne.

in4mo Task Reporter Android laitteissa – Käyttöopas

Tämä opas näyttää miten in4mo Task Reporter mobiilisovellusta käytetään Android laitteella.

in4mo Task Reporter iOS laitteille – Käyttöopas

Tämä opas näyttää miten in4mo Task Reporter mobiilisovellusta käytetään iOS laitteella.

in4mo Remote Video – Webcast

Videopuheluita in4mo:ssa? Näin se toimii.

Tilastoraportit in4mo Contractor- ja palveluyrityksille – Käyttöopas

in4mo mahdollistaa urakoitsijayritysten hyödyntää erinäisiä tilastoraportteja. Opi näistä lisää tämän oppaan avulla.

in4mo Contractor – Käyttöopas

Tämä käyttöopas kertoo miten in4mo Contractor toimii, ja on avuksi kaikille kyseistä ratkaisua käyttäville.

in4mo 14.0 päivityksen tärkeimmät parannukset

Lue helmikuun 2023 alussa julkaistavan in4mo version 14.0 parannuksista.

in4mo Task Reporter versio 13.4 vie työsuunnitelman uudelle tasolle

Tämä julkaisu sisältää hienoja parannuksia työsuunnitelmaan. Päivittämällä sovelluksen pääset tutustumaan niihin lähemmin!

Tärkeimmät parannukset in4mo versiossa 14.2

In4mo Building Claims -versio 14.2 sisältää ominaisuuksien parannuksia ja virheenkorjauksia sekä tietoturva-, vakaus- ja suorituskykyparannuksia. Alta löydät yhteenvedon tärkeimmistä muutoksista.