Arkiv: Resources

in4mo Building Clams – Introduktionsvideo

En kort introduktionsvideo som förklarar hur in4mo Building Claims fungerar.

iCC arbetsplan i webbportalen – Webcast

Lär dig allt om arbetsplanen i in4mo wepportalen genom att se denna webcast.

in4mo Task Reporter on Android – Bruksanvisning

Denna guide visar hur in4mo Task Reporter mobilapplikationen används på en Android enhet.

in4mo Task Reporter på iOS – Bruksanvisning

Denna guide visar hur in4mo Task Reporter mobilapplikationen används på en iOS enhet.

in4mo Remote Video – Webcast

Videosamtal i in4mo? Såhär fungerar det.

Statistikrapporter för tjänsteföretag och användare av Contractor lösningen

Det finns olika statistikrapporter som tjänsteföretag kan bruka i in4mo. Lär dig mer om dessa rapporter i denna guide.

in4mo Contractor – Bruksanvisning

Denna guide beskriver hur in4mo Contractor lösningen fungerar, och är nyttig för alla som använder lösningen.

in4mo Report Builder – Bruksanvisning

Denna guide förklarar hur ni använder in4mo Report Builder, verktyget ni kan använda för att skapa egna rapportmallar enligt era specifika behov.

in4mo Task Reporter 15.0 – One click transition from FloorPlanner to Workplan, and much more

Mobilversion 15.0 kommer att introducera flera förbättringar av mobilapplikationen. Dessa förbättringar beskrivs nedan. Beroende på plattform kan mobilapplikationens utseende skilja sig något från skärmdumparna som visas här.

in4mo Building Claims och partners (video)

Lär dig mer om hur serviceföretag hjälper till att snabbt värdera och hantera byggskador till kundens belåtenhet.