Hvordan fungerer automatisk valg af medlemmer?

Når automatisk valg af medlem er i brug af et kontor, tildeles de definerede opgaver automatisk til den eller de valgte bruger(e), når denne opgavetype tildeles kontoret. Admin-brugere kan vælge, om denne funktion skal bruges til et kontor, og hvem der skal vælges som det automatiske brugervalg. Det er muligt at indstille den samme bruger som automatisk brugervalg for alle opgavetyper, at vælge forskellige brugere til forskellige opgaver eller vælge, at nogle opgavetyper tildeles automatisk, og andre ikke automatisk tildeles.