Hvordan fungerer automatisk medlemsvalg?

Når automatisk medlemsvalg er i bruk for et kontor, vil valgte oppgaver automatisk tildeles til personen(e) som står angitt som automatisk medlemsvalg, når kontoret mottar nye oppdrag med disse oppgavene. Administratorer kan velge om denne funksjonen skal brukes eller ikke, og hvem som automatisk skal motta hvilke oppgavetyper. Det er mulig å velge at samme bruker skal stå som automatisk medlemsvalg for alle oppgaver, eller man kan velge manuelt for hver oppgavetype hvem som skal være ansvarlig. Man kan også velge hvilke oppgavetyper som skal og ikke skal tildeles automatisk.