Hvordan logger jeg ind på in4mo Task Reporter?

Hvis du oplever problemer, når du logger ind, skal du først sikre dig, at du er blevet tilføjet som bruger i den portal, du forsøger at få adgang til. Hvis du er blevet tilføjet som bruger, men du får en fejl meddelelse om, at “brugernavn/adgangskode er forkert” – så sørg for at bruge de korrekte oplysninger (e-mailadresse, adgangskode og kundekode), når du logger ind. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du åbne portalen for den virksomhed, du forsøger at logge ind på, og trykke på ‘Glemt din adgangskode?’ på portalens login-side. I pop op-vinduet, der kommer frem – skriv den e-mailadresse, du bruger som brugernavn i portalen. Du vil kort efter modtage via e-mail et link til opsætning af en ny adgangskode.

Hvis alle oplysningerne er korrekte, når du forsøger at logge ind, og siden løbende indlæses, er årsagen mest sandsynligt, at din firewall blokerer dig for at logge ind på portalen. Hvis dette sker, kan du prøve at slå Wi-Fi-forbindelsen fra på din enhed og udelukkende bruge mobilnetværket. Hvis du stadig ikke kan logge ind, bedes du kontakte in4mo support.