Hvordan logger jeg meg inn på in4mo Task Reporter appen?

Dersom du har problemer med å logge inn på appen, kontroller først at du har blitt lagt til som bruker i portalen du forsøker å logge inn på. Dersom du har blitt lagt til som bruker, men får en feilmelding om feil brukernavn/passord, kontroller at du har korrekt brukernavn og passord. Om du ikke husker passord ditt kan du nullstille dette ved å åpne nettportalen du skal logge inn på, og klikke på «Glemt passordet?» på innloggingssiden. Når du har lagd nytt passord kan du forsøke å logge inn på appen på nytt. Kontroller også at du har riktig kundekode ved innlogging. Hver portal har sin egen kundekode, som du finner under supportsidene i nettportalene.

Dersom innloggingsinformasjonen du fyller ut er korrekt, men appen bare laster og laster uten at det skjer noe, kan det være at brannmuren i nettverket ditt blokkerer. Du kan da prøve å logge inn uten trådløst nett, kun mobilt, og se om det fungerer da. I så fall er det sannsynligvis brannmuren som hindret innlogging.

Dersom du fortsatt har problemer med innlogging etter å ha kontrollert og prøvd alt som beskrevet ovenfor, ta kontakt med supporten, så skal vi hjelpe deg videre.