Kuinka kirjaudun in4mo Task Reporter -mobiilisovellukseen?

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautuessasi mobiilisovellukseen, varmista ensin, että sinut on lisätty käyttäjäksi siihen portaaliin, jota yrität käyttää. Mikäli sinut on lisätty käyttäjäksi mutta saat virheilmoituksen, että ”käyttäjänimi/salasana on virheellinen” – varmista, että käytät oikeita tietoja (sähköpostiosoite, salasana ja asiakastunnus) kirjautuessasi sisään. Mikäli olet unohtanut salasanasi, avaa sen yrityksen verkkoportaali, johon yrität kirjautua ja paina portaalin kirjautumissivulla ”Unohditko salasanasi?” -kohtaa. Kirjoita avatuvaan ponnahdusikkunaan se sähköpostiosoite, jota käytät portaalin käyttäjätunnuksena. Saat pian automaattisesti sähköpostiisi linkin, jolla voit määrittää uuden salasanan.

Mikäli kaikki tiedot ovat oikein, kun yrität kirjautua sisään ja sivu latautuu jatkuvasti, palomuurisi saattaa estää sinua kirjautumasta sovellukseen. Jos näin käy, yritä katkaista Wi-Fi yhteys laitteestasi ja käytä vain mobiiliverkkoa. Mikäli et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, ota yhteyttä in4mo tukeen.