Hvordan sætter jeg en stedfortræder?

Når en bruger ikke er tilgængelig, for eksempel på grund af ferie, sygefravær eller arbejdsrelateret rejse eller uddannelse, kan brugeren indstilles som utilgængelig i In4mo. For at blive indstillet som utilgængelig skal brugeren have en stedfortræder defineret i systemet. Denne stedfortræder modtager chat og e-mail meddelelser, der er rettet til den utilgængelige bruger, så længe denne bruger er indstillet som utilgængelig. En bruger kan vælge deres stedfortræder under deres profil (ved at klikke på dit eget navn i den øverste menu i portalen) under ‘Profil’. Det er også her i brugerens profil, at brugeren kan indstille sig som utilgængelig. Admin -brugere kan også indstille brugere af deres firma som utilgængelig og tildele en stedfortræder.