Hur anger jag en vikarie?

När en användare kommer att vara otillgänglig på grund av t.ex. semester, sjukdom, skolning eller arbetsresa, kan denne sättas som otillgänglig även i in4mo. För att göra detta, bör en vikarie först anges. Vikarien får de chatt- och epostnotifieringar som riktats till den otillgängliga personen så länge som denne är otillgänlig. En användare kan välja sin vikarie genom att trycka på det egna namnet uppe i portalens meny och sedan navigera till profilinställningarna (Profil). Här kan användaren också ange sin otillgänglighetsperiod.

En adminbrukare kan också sätta förtagets användare som otillgängliga, samt definiera vikarier.