Kuinka voin poistaa tehtäviä mobiilisovelluksen kautta?

Tehtävät poistuvat automaattisesti, kun ne merkitsee suoritetuiksi. Kartoitustehtävät ovat näkyvissä, kunnes tapaus suljetaan tai keskeytetään.

Nämäkin on mahdollista poistaa manuaalisesti, mutta menettelytapa riippuu siitä, onko sinulla Android vai iOS -laite käytössäsi:

Android: Kartoitustehtävät voidaan poistaa sovelluksesta painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja painamalla sitten ’Poista suoritetut tehtävät’, ja valitsemalla sitten ne suoritetut tehtävät, mitkä halutaan poistaa. Tämän jälkeen ne poistuvat laitteeltasi.

iOS: Avaa sovelluksen asetukset painamalla valikkopainiketta vasemmassa yläkulmassa ja paina sitten ”Asetukset”. Sieltä valitset ”Komento” ja sitten ”Poista suoritetut tehtävät”. Valitse tehtävät, jotka haluat poistaa ja paina sitten oikeassa yläkulmassa olevaa roskakoria ja vahvista.