Hvordan kan jeg fjerne fullførte oppgaver fra appen?

Oppgaver fjernes automatisk fra appen når du markerer de som fullført, med unntak av besiktigelsesoppgaver, som blir stående til saken lukkes, eller til de fjernes fra appen manuelt. Hvordan dette gjøres avhenger av om enheten din har iOS eller Android:

Android: Trykk på de tre prikkene oppe til høyre i sakslisten, og klikk så på «Fjern fullførte oppgaver». Velg så oppgavene du ønsker å fjerne og bekreft.

iOS: Gå til appinnstillingene ved å trykke på menyknappen oppe til venstre, og videre på «Innstillinger». Videre velger du «Kommando» og «Fjern fullførte oppgaver». Velg oppgavene du ønsker å fjerne, og trykk så på søppelbøtta oppe til høyre og bekreft.