Hur kan jag radera uppgifter i mobilappen?

De flesta uppgifter försvinner automatiskt från mobilapplikationen när de markeras som slutförda, men besiktningar utgör ett undantag. Besiktningar blir kvar i appen tills de raderas manuellet eller tills ärendet stängs. Sättet att radera besiktningar är lite olika i Android och iOS enheter.

Android: Börja med att trycka på de tre prickarna uppe till höger i appens uppgiftslista, och tryck ’Ta bort slutförda uppgifter’. Därefter kan man välja de uppgifter man vill radera.

iOS: Öppna appens inställningar via menyknappen uppe till vänster där du trycker ’Inställningar’. Välj sedan ’Kommando’ och ’Ta bort slutförda uppgifter’. Välj de uppgifter du vill radera, tryck på sopkorgen uppe till höger och bekräfta.