Kuinka päivitän in4mo Task Reporter -mobiilisovelluksen?

Jotta sovellus toimisi sujuvasti, on suositeltavaa, että laitteellesi on asennettu sovelluksen uusin versio. Paras tapa on ottaa automaattiset päivitykset käyttöön laitteessasi, jotta sovellus päivittyisi automaattisesti.

Kuinka päivittää sovellus manuaalisesti

iOS – paina App Store -kuvaketta laitteessasi ja ”Päivitykset” oikeassa alakulmassa. Paina ”Päivitä” in4mo mobiilisovelluksen vieressä, tai ”Päivitä kaikki” jos haluat päivittää kaikki sovellukset, joista on saatavilla uudempi versio. Voit myös painaa in4mo Task Reporter -mobiilisovelluksen valikosta vaihtoehtoa ”Lataa uusin versio”, jonka jälkeen sinut ohjataan App Store -sovelluskauppaan, tai vaihtoehtoisesti etsit in4mo Task Reporter sovelluksen App Store -sovelluskaupasta ja päivität sen.

Android – paina Google Play -kuvaketta ja sitten profiilikuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa. Valitse ”Hallinnoi sovelluksia ja laitteita”. Sieltä näet sovellukset, jotka vaativat päivityksiä. Päivittääksesi sovellusta, paina ”Päivitä” in4mo -mobiilisovelluksen vieressä. Sovelluksen voi päivittää myös suoraan sovelluksesta painamalla asetuskuvaketta ja valitsemalla ”Lataa uusin versio”.

Mitään sovellukseen syötettyjä tietoja ei menetetä sovelluksen päivityksen aikana.