Hvordan oppdaterer jeg in4mo Task Reporter appen?

For at applikasjonen skal fungere optimalt er det anbefalt at man har den nyeste versjonen installert. Den beste måten å sikre at man har den nyeste versjonen er ved å la appen oppdatere manuelt.

Hhvordan man oppdaterer appen manuelt

iOS – Åpne App Store og trykk på profilikonet oppe til høyre. Trykk på «Oppdater» ved siden av in4mo Task Reporter (eller «Oppdater alle» om du ønsker å oppdatere alle apper med tilgjengelige oppdateringer). Du kan også trykke på knappen for å laste ned den nyeste versjonen fra innstillingene i appen, eller ved å søke etter in4mo Task Reporter i App Store.

Android – Åpne Play Butikk, og trykk på profilikonet oppe til høyre. Trykk på «Administrer apper og enheter». Her vil du se apper som det finnes tilgjengelige oppdateringer for, og du kan velge å oppdatere individuelle apper, eller å oppdatere alle. Du kan også oppdatere apper ved å åpne innstillinger i appen og trykke på knappen for å oppdatere appen til den nyeste versjonen.

Ingen informasjon vil gå tapt under oppdateringen.