Hur uppdaterar jag in4mo Task Reporter appen?

För att applikationen skall fungera smidigt, rekommenderar vi att den senaste versionen är installerad på mobilenheten. Bästa sättet att försäkra detta är att i enhetens inställningar tillåta automatisk uppdatering av appen.

Manuell uppdatering av appen

iOS – tryck på App Store apputikens ikon på din enhet och sedan på profilikonen uppe i högra hörnet. Tryck “Uppdatera’ vid in4mo mobilappen (eller ’Uppdatera alla’ om du önskar uppdatera alla de appar det finns uppdateringar för). Du kan även trycka ’Ladda ner senaste version’ i Task Reporter applikationens meny, vilket för dig till AppStore. Alternativt kan du i App Store butikens sökfält skriva in in4mo Task Reporter, och komma åt appen den vägen.

Android – tryck på Play Butikens ikon, och därefter på din profilbild uppe i högra hörnet. Välj “Hantera appar och enheter’. Här ser du de appar som behöver uppdateras. Tryck på ’Uppdatera’ invid in4mo appen. Alternativt kan du i Play Butikens sökfält skriva in4mo Task Reporter, och komma åt appen den vägen. Du kan även uppdatera appen direkt i mobilappen, genom att trycka på ’Ladda ner senaste version’ i appens meny.

Ingen data går förlorad under uppdateringen av appen.