Hvordan finder jeg mine opgaver i applikationen?

Hvis du ikke kan finde opgaver i din ansøgning, så tjek følgende ting:

• Status for opgaven

Log ind på webportalen og tjek status for opgaven. Hvis status er 0 eller 0+, er opgaven ikke blevet tildelt dig endnu. Hvis en opgave er forsvundet fra app’en, kan det skyldes, at den er blevet lukket af forsikringsselskabet. Alle andre opgaver end besigtigelsen forsvinder, når du har markeret opgaven som klar (status 4) i app’en. Det kan også skyldes, at opgaven er blevet gentildelt til en anden bruger/virksomhed.

• Internetforbindelse

For at sikre, at du har en fungerende internetforbindelse, og at applikationen kan oprette forbindelse til in4mo-serveren – opdater opgavelisten ved at stryge med fingeren nedad midt på skærmen i opgavevisningen. Tjek om tallet 1, der vises i udbakken i øverste højre hjørne, forsvinder efter et stykke tid.

• Status for hoved besigtigelse

Hvis problemet er relateret til andre opgaver end besigtigelsen eller førstehjælpsopgaven, skal du kontrollere, at status på hoved besigtigelsen er et grønt A. Når hoved besigtigelsesstatus er et grønt A, betyder det, at der er foretaget en positiv erstatnings beslutning. En positiv erstatnings beslutning er nødvendig, før alle andre opgaver end de førnævnte to, sendes til applikationen på din enhed.

• Korrekt konto

Bekræft, at du har den rigtige konto åben på din enhed. Hvis du har mere end én konto i en portal, så tjek også i sagen i webportalen, hvilken konto der har fået tildelt opgaven.

• Korrekte login detaljer

Når du arbejder med en sag, skal du kontrollere, at du er logget ind på applikationen med din egen brugerkonto (e-mailadresse og adgangskode). Hvis du deler enheder med dine kolleger, er det en mulighed, at en andens konto er åben.

• Seneste version af in4mo Task Reporter

For at applikationen skal fungere så smidigt som muligt, anbefales det, at du har den seneste version af applikationen installeret på din enhed. For instruktioner om, hvordan du opdaterer applikationen, se venligst her.

• Opdater opgave listen

For at søge efter nye opgaver på opgavelisten, stryg med fingeren nedad fra midten af skærmen. Sørg for, at internetforbindelsen på din mobile enhed fungerer.