Hur finner jag mina uppdrag i mobilappen?

Om du inte finner någon specifik uppgift i mobilappen, kolla följande saker:

• Uppgiftens status

Logga in i webbportalen och kolla uppgiftens status. Om dess status är 0 eller 0+, har den inte tilldelats dig ännu. Om uppgiften försvunnit från mobilappen, kan uppgiften ha raderats eller ärendet ha stängts av försärkingsbolaget. Alla andra uppgifter förutom besiktningar försvinner från mobilappen då de markeras som slutförda (status 4). Uppgiften kan också hal tilldelats någon annan person eller något annat företag.

• Internetkoppling

För att försäkra dig om att din internetkoppling fungerar, och att in4mo mobilappen  kan koppla upp till in4mo servern, uppdatera appens uppgiftslista genom att i uppgiftslistan dra med ner fingret över skärmen. Kolla att siffran vid utboxen (synlig i skärmens övre kant) minskar och till slut försvinner.

• Besiktningens status

Om uppgiften i fråga är något annat än en besiktning eller en akutåtgärd, kolla att ärendets besiktning är i status grönt A. Detta betyder att ett positivt ersättningsbeslut fattats, vilket krävs för att andra uppgifter än de tidigare nämnda två, skall skickas till mobilappen.

• Rätt konto

Försäkra dig om att du har rätt användarkonto öppet i mobilappen. Om du har fler än ett konto i en portal, öppna ärendet i webbportalen och kolla vilket konto uppgiften tilldelats.

• Rätt inloggningsuppgifter

När du jobbar på ett ärende, bekräfta att du är inloggad med dina egna inloggningsuppgifter (epost adress och lösenord). Om du delar mobilenhet tillsammans med en kollega, kan det hända att du har någon annas konto öppet.

• Senaste version av in4mo Task Reporter

För att mobilapplikationen skall fungera så smidigt som möjligt, rekommenderar vi att den senaste verionen är installerad på enheten. För instruktioner om hur  appen uppdateras, kolla här.

• Uppdatera uppgiftslistan

För att söka efter nya uppgifter i uppgiftslistan, dra ner med fingret över skärmen i uppgiftslistan. Försäkra dig om att internetkopplingen på din enhet fungerar.