Hvordan finner jeg sakene mine i appen?

Dersom du har saker du ikke finner i appen, kontroller følgende:

• Oppgavens status

Logg inn på nettportalen og sjekk statusen for oppgaven du savner. Dersom oppgaven står i status 0 eller 0+ har den ikke blitt tildelt deg ennå. Dersom en oppgave har forsvunnet fra appen kan det være at den ble avbrutt eller har blitt allokert på nytt til en annen person eller firma. Alle oppgaver utenom besiktigelser vil forsvinne fra appen når de markeres som fullført (status 4).

• Internettforbindelse

For å sjekke om du har internettforbindelse, og at appen kan koble til in4mos server kan du oppdatere oppgavelista manuelt ved å dra fingeren din nedover på skjermen, og så slippe. Det vil da dukke opp et siffer oppe på skjermen, som viser usendte meldinger i utboksen. Kontroller at dette sifferet går nedover etter en liten stund.

• Hovedbesiktigelsens status

Dersom oppgaven du savner ikke er en besiktigelse eller førstehjelp, kontroller at hovedbesiktigelsen i saken står i grønn A, dvs. at det er tatt en positiv erstatningsbeslutning i saken. Det er nemlig slik at før det er tatt en positiv erstatningsbeslutning i en sak, er det kun besiktigelser samt førstehjelp som dukker opp i appen, mens øvrige oppgaver først dukker opp etter en (positiv) erstatningsbeslutning er tatt i saken.

• Riktig konto

Kontroller at du er inne på riktig konto. Om du har flere kontoer lagt inn i appen, kan det være at du er inne på feil konto, det være om du har separat innlogging hos ulike forsikringsselskap, har flere kontoer i samme portal, eller lagt inn en konto for deltakelse på kurs.

• Nyeste versjon av in4mo Task Reporter installert

For at appen skal fungere så godt som mulig er det anbefalt at du har den nyeste versjonen av appen installert. For veiledning om hvordan man oppdaterer applikasjonen, klikk her.

• Oppdater sakslisten

For å oppdatere sakslisten i appen manuelt, dra fingeren din nedover på skjermen når du har sakslisten åpen, og slipp opp. Kontroller samtidig at enheten din har internettforbindelse.