Miten löydän tehtäväni mobiilisovelluksesta?

Mikäli et löydä tehtäviä mobiilisovelluksestasi, tarkista seuraavat asiat:

• Tehtävän status

Kirjaudu sisään verkkoportaaliin ja tarkista tehtävän status. Mikäli status on 0 tai 0+, tehtävää ei ole vielä osoitettu sinulle. Mikäli tehtävä on kadonnut sovelluksesta, se voi johtua siitä, että vakuutusyhtiö on sulkenut tapauksen, johon tehtävä liittyy. Kaikki muut tehtävät kartoitusta lukuun ottamatta katoavat, kun tehtävä merkitään suoritetuksi (status 4). Tehtävä voi myös kadota sovelluksesta, mikäli tehtävä on osoitettu toiselle käyttäjälle/yritykselle.

• Internet yhteys

Varmista, että sinulla on toimiva internet yhteys, jotta sovellus voi muodostaa yhteyden in4mo palvelimeen – päivittämällä tehtävälistaa, pyyhkäisemällä näyttöä tehtävänäkymässä sormella ylhäältä alaspäin . Tarkista, häviääkö lähtevien viestien kansiossa näkyvä numero (näkyy näytön yläosassa) hetken kuluttua.

• Pääkartoituksen status

Mikäli ongelma liittyy muihin tehtäviin kuin kartoitukseen tai jälkivahingontorjuntaan tarkista, että pääkartoituksen status on statuksessa vihreä A. Kun pääkartoituksen status on vihreä A, se tarkoittaa, että korvauspäätös on hyväksytty. Hyväksytty korvauspäätös tarvitaan ennen kuin tehtävät, edellä mainittua kahta tehtävää lukuun ottamatta, välitetään laitteesi sovellukseen.

• Oikea tili

Varmista, että sinulla on oikea tili auki laitteellasi. Mikäli sinulla on sovelluksessasi useampi kuin yksi tili, tarkista myös verkkoportaalista, mille tilille tehtävä on osoitettu.

• Oikeat kirjautumistiedot

Kun käsittelet tapausta, varmista, että olet kirjautunut sovellukseen omalla käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoite ja salasana). Mikäli jaat laitteita kollegojesi kanssa, kannattaa myös tarkistaa, onko jonkun muun tili auki.

• in4mo Task Reporter -mobiilisovelluksen uusin versio

Jotta sovellus toimisi mahdollisimman sujuvasti, on suositeltavaa, että laitteellesi on asennettu sovelluksen uusin versio. Katso täältä ohjeet sovelluksen päivittämiseen.

• Päivitä tehtävälista

Voit etsiä uusia tehtäviä tehtäväluettelosta pyyhkäisemällä sormella alaspäin näytön keskeltä. Varmista, että mobiililaitteen internet yhteys toimii.