Hvordan tildeler jeg en opgave til en ansvarlig person?

Der er tre måder at tildele en opgave til en ansvarlig person:

1. Åbn den sag, hvor du vil tildele en opgave til en person, og klik på ‘Tildel medlemmer’ i venstre side af skærmen under listen, som viser opgaverne og statusserne. Et popop-vindue åbnes, hvor det er muligt at vælge, hvem der skal tildeles de ledige opgaver. Klik på Rediger i denne visning, som åbner endnu et pop-up-vindue, hvor du kan se alle dine medarbejdere på kontoret, der er tildelt opgaverne, og alle medarbejdere. Opgaver i denne visning vist med en cirkel er kun tilgængelige for én ansvarlig person, opgaver med en firkant kan tildeles flere brugere. Det er også muligt at indstille start- og sluttidspunkter for opgaverne fra dette vindue, og det er også muligt at ændre den tildelte person, ved at klikke på rediger. Bemærk! Kun certificerede brugere til opgavetypen vises på listen.

1. Åbn den sag, hvor du vil tildele en opgave til en bruger, og vælg opgaven ved at klikke på den i venstre side af skærmen (hvor du ser alle opgaver i sagen med status). Når du har åbnet opgaven, skal du sikre dig, at du har åbnet fanen ‘Opgave information’, og derefter klikke på ‘Rediger’ til højre for ‘Ansvarshavende’ (lige over kortet). I vinduet der åbnes, kan du vælge den eller de ansvarlige brugere og tilføje et start- og sluttidspunkt for opgaven. Som standard vil listen vise medlemmer fra det tildelte kontor, men det er muligt at ændre listen, så den viser alle medlemmer i virksomheden. For at blive vist på listen skal brugeren være certificeret til opgavetypen.

1. Det er muligt at vælge en standardperson, som automatisk vil blive tildelt en opgave, der er tildelt kontoret. En person kan vælges som automatisk medlemsvalg til individuelle opgaver, eller til alle opgaver, der er tildelt kontoret. Denne indstilling er indstillet af en administrator i din virksomhed.