Hvordan velger jeg ansvarlig person for en oppgave?

Det finnes tre måter å velge oppgaveansvarlig på:

1. Åpne den relevante saken og klikk på «Tildel ansvarlige» på venstre side av skjermen, like under der hvor alle oppgavene i saken står med statuser. Et nytt vindu åpnes. Klikk videre på «Rediger» (om dere er tildelt flere oppgaver spiller det ingen rolle hvilken av redigerknappene du klikker på). Du vil da se alle brukerne på kontoret som er tildelt oppgaven. Det er også mulig å vise alle brukere fra bedriften, eller fra egen seksjon (kun for bedrifter som har seksjoner i bruk). Oppgaver som vises med en prikk kan kun være tildelt en person, mens oppgaver med en boks kan stå med flere ansvarlige. Det er også mulig å angi start- og sluttdato fra dette vinduet, og man kan endre hvem som er oppgaveansvarlig ved å klikke på «Rediger».
    Merk: Kun brukere som er sertifisert for oppgavetypen man tildeler kan velges som ansvarlig for oppgaven.
  2. Åpne den relevante saken og velg deretter oppgaven som skal tildeles ved å klikke på den på venstre side av skjermen (der hvor alle oppgavene i saken står med status). Når du åpner en oppgave vil «Oppgaveinformasjon» vises på skjermen, der hvor man bl.a. ser kartet over skadestedet. Overfor kartet kan man se tildelt kontor og oppgaveansvarlig. På linja hvor det står «Ansvarlig» eller «Inspektør» (avhengig av oppgavetype) klikker du på «Rediger». I vinduet som kommer opp kan du velge ansvarlig(e) for oppgaven, og det er også mulig å angi et start- og sluttidspunkt for oppgaven. Som standard viser lista over brukere personer fra eget kontor, men det er også mulig å velge brukere fra hele selskapet eller fra egen seksjon (kun for bedrifter som har seksjoner i bruk). Lista viser kun brukere som er sertifisert for oppgavetypen.
  3. Det er også mulig at oppgaver tildeles automatisk til en oppgaveansvarlig. En person kan stå som automatisk medlemsvalg for spesifikke oppgavetyper eller for alle oppgaver som tildeles kontoret. Automatisk medlemsvalg kan settes opp av en administrator i bedriften.