Miten osoitan tehtävän vastuuhenkilölle?

Tehtävän voi osoittaa vastuuhenkilölle kolmella eri tavalla:

1. Avaa tapaus, jossa haluat osoittaa tehtävän jollekin henkilölle. Paina ”Osoita työntekijöille”, näytön vasemmassa reunassa, tehtäväluettelon ja niiden statuksien alla. Näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna, josta pääsee valitsemaan kenelle tehtävät osoitetaan. Painamalla tässä näkymässä ”Muokkaa” -painiketta tehtävien kohdalla, avautuu toinen ponnahdusikkuna, jossa näkee kaikki toimiston työntekijät, kenelle tehtäviä voi osoittaa. Kun valitset työntekijän vasemmalla olevasta luettelosta, näkyville tulee pisteitä ja/tai neliöitä, työntekijän oikealle puolelle. Näiden pisteiden/neliöiden yllä näet tapauksen tehtävät. Pisteellä näkyvät tehtävät on mahdollista osoittaa vain yhdelle vastuuhenkilölle, kun taas neliöllä näkyvät tehtävät on mahdollista osoittaa useammalle vastuuhenkilölle. Kun työntekijät on valittu ja osoitettu tehtäville, valitse ”Tallenna”, jolloin palaat takaisin ensimmäiseen ponnahdusikkunaan. Tässä ikkunassa on mahdollista asettaa tehtävien alkamis- ja päättymisajat, sekä muuttaa vastuuhenkilö painamalla ”Muokkaa”. Huom! Vain tehtävätyyppiin sertifioidut käyttäjät voidaan valita.

2. Avaa tapaus, jossa haluat osoittaa tehtävän ja valitse sitten tehtävä, painamalla sitä näytön vasemmassa reunassa (jossa näet tehtäväluettelon statuksien kera). Kun olet avannut tehtävän, paina ”Tehtävän tiedot” -välilehteä. Välilehdellä paina ”Muokkaa”, kartan yläpuolella kohdassa ”Vastuuhenkilö”. Avautuvassa ikkunassa voi valita vastuuhenkilön (tai käyttäjän) ja lisätä tehtävän alkamis- ja päättymisajan. Oletuksena luettelossa näkyvät osoitetun toimiston jäsenet mutta luetteloa on mahdollista muuttaa niin, että siinä näkyvät kaikki yrityksen jäsenet. Jotta käyttäjä voisi näkyä luettelossa, hänen on oltava sertifioitu kyseiseen tehtävätyyppiin.

3. On mahdollista valita oletushenkilö, joka osoitetaan automaattisesti toimistolle osoitettuun tehtävään. Henkilö voidaan asettaa automaattiseksi jäsenvalinnaksi yksittäisiin tehtäviin tai kaikkiin toimistolle osoitettuihin tehtäviin. Yrityksen pääkäyttäjä voi määrittää tämän asetuksen.