Hvorfor sender appen ikke mine indberettede poster til webportalen, og status er lavere i portalen?

Tjek dette, hvis du kan se, at status for en opgave er lavere i webportalen end i din applikation:

• Dette sker normalt, hvis din mobilenhed ikke er forbundet til internettet. Ingen rapportelementer eller oplysninger vil gå tabt på grund af dette. Tjek din internetforbindelse, og prøv også at forbinde din enhed til et Wi-Fi-netværk, hvis det er muligt. Når du har en internetforbindelse, begynder applikationen automatisk at sende alle beskeder. Antallet af usendte beskeder vises øverst, på iOS er det placeret i midten af skærmen, på Android vises det i øverste højre hjørne.
  • Hvis din forbindelse og internet fungerer, og du har en Android-enhed, skal du gå til indstillinger og vælge netværksindstillinger. Vælg APN-forbindelsespunkter, og kontroller, at muligheden med “internet” er valgt på listen.
  • Hvis du har en iPad og iPhone, er det vigtigt at huske, at disse enheder har begrænsede muligheder for at sende poster i baggrunden. Tjek først, at du har en internetforbindelse. Åbn applikationen, og hold den åben, indtil tallet ved siden af udbakken i sagslisten er nul. Når dette tal er nul, er alle poster sendt til webportalen.
  • Husk, at lige efter endt besigtigelse vil det sandsynligvis tage et par minutter, før alle beskeder er blevet sendt. Hvis du slukker din enhed i løbet af denne tid, vil der ikke blive sendt beskeder, før du igen tænder for Android, og for en iOS skal du åbne app’en igen.
  • Kontroller at du har den seneste version af applikationen.
  • Hvis ingen af ovenstående tips hjælper, så kontakt in4mo. Bemærk venligst! at du aldrig må slette appen fra din enhed, hvis du har usendte beskeder, da disse beskeder slettes permanent, og det ikke vil være muligt at gendanne dem.