Hvorfor siger in4mo Task Reporter, at jeg ikke har udfyldt alle obligatoriske felter i besigtigelsesrapporten, selvom jeg har?

I nogle tilfælde kan der være et mismatch mellem de seneste indstillinger i webportalen og mobilapplikationen, in4mo Task Reporter. Det kan resultere i den situation, at du får besked om, at du skal udfylde alle obligatoriske felter, selvom du har tjekket, at alle er udfyldt til rapportskabelonen. Her er et par trin til at kontrollere, om dette sker:

1. Sørg for at “fjerne markeringen” af de rapportskabeloner, du ikke vil udfylde til den specifikke opgave.
  2. Tjek, at du har netværksforbindelse, og at udbakken er tom.
  3. Sørg for at du har den seneste version af Task Reporter-appen, vi anbefaler at aktivere automatisk opdatering af appen.
  4. Gå til indstillingerne i Task Reporter-appen og klik på “Download rapportelementer”.
  5. Send logfiler fra Task Reporter-appen, og kontakt supporten.