Hvorfor sier in4mo Task Reporter at jeg ikke har fylt ut alle obligatoriske felt i besiktigelsesrapporten selv om jeg har gjort det?

I noen tilfeller kan det være en mismatch mellom de seneste innstillingene i nettportalen og i mobilapplikasjonen. Dette kan resultere i en situasjon hvor du får beskjed om å fylle ut alle obligatoriske felt, selv om du har sjekket at alt er fylt ut i rapporten. Her er noen trinn du kan sjekke om dette skjer:

1. Fjern avhuking for rapportmaler du ikke kommer til å fylle ut for den aktuelle oppgaven.
  2. Kontroller at du er koblet til internett og at innboksen i appen er tom.
  3. Kontroller at du har den nyeste versjonen av Task Reporter appen. Vi anbefaler å ta i bruk automatiske oppdateringer.
  4. Gå til innstillinger i Task Reporter og klikk på «Last ned rapportobjekter».
  5. Send logger fra Task Reporter og kontakt supporten.