Varför säger in4mo Task Reporter appen att jag inte fyllt i besiktningsrapportens alla obligatoriska fält även om jag gjort det?

I en del fall kan det uppstå en missmatch mellan de senaste inställningarna i webbportalen och in4mo Task Reporter mobilapplikationen. Detta kan resultera i ett felmeddelande som påstår att alla obligatoriska fält måste fyllas i även om du kollat att allt är ifyllt i rapportmallen. Här är några steg som kan tas om detta sker:

1. Se till att huka av den rapportmall du inte ämnar fylla i för uppgiften i fråga.
  2. Kolla att din internetuppkoppling fungerar samt att du inte har osända meddelanden i appen.
  3. Försäkra dig om att du har den senaste versionen av mobilapplikationen i bruk. Vi rekommenderar att tillåta automatiska uppdateringar på din enhet.
  4. Gå till inställningarna i Task Reporter appen och tryck ”Ladda ner rapportobjekt”.
  5. Sänd loggar från Task Reporter appen och kontakta vår support.