Hvad er in4mo Task Reporter?

In4mo-applikationen hedder ‘in4mo Task Reporter’ og kan installeres på Android og iOS smartphones og tablets med følgende versionskrav:

• Android version 8.0 eller nyere.
  • iOS version 14.0 eller nyere til iPhones og iPads

Hvis du oplever problemer med mobilapplikationen, skal du først sikre dig, at du har den nyeste version af applikationen installeret på din enhed. Opdateringer såsom ændringer og forbedringer af applikationen foretages ofte. For at sikre, at applikationen fungerer så smidigt som muligt, anbefales det, at den nyeste version af applikationen installeres på din enhed. Automatiske opdateringer kan indstilles på din enhed, og dette er den bedste måde at holde applikationen opdateret, hver gang en opdateret version udgives.