Vad är in4mo Task Reporter?

in4mos mobilapplikation kallas ‘in4mo Task Reporter’ och kan installeras på Android och iOS smarttelefoner och surfplattor med följande operativsystemkrav:

• Android version 8.0 eller nyare
  • iOS version 14.0 eller nyare

Om du stöter på problem med mobilapplikationen, börja med att försäkra dig om att du har den senaste versionen av applikationen installerad på din enhet. Uppdateringar som medför ändringar och förbättringar till applikationen görs regelbundet. Med att alltid ha den senaste versionen installerad kan man bäst försäkra sig om att mobilapplikationen fungerar smidigt. Automatiska uppdateringar kan tillåtas i enhetens inställningar, och är det bästa sättet att se till att applikationen hålls uppdaterad.