Mikä on in4mo Task Reporter?

in4mo mobiilisovellus on nimeltään ”in4mo Task Reporter”. Se voidaan asentaa Android ja iOS älypuhelimiin ja tabletteihin, seuraavilla järjestelmäversiovaatimuksilla:

• Android versio 8.0 tai uudempi.
  • iOS versio 14.0 tai uudempi iPhone ja iPad laitteille

Mikäli sinulla on ongelmia mobiilisovelluksen kanssa, varmista ensin, että laitteellesi on asennettu sovelluksen uusin versio. Päivityksiä, kuten muutoksia ja parannuksia sovellukseen tehdään säännöllisin välein. Jotta sovellus toimisi mahdollisimman sujuvasti, on suositeltavaa, että laitteellesi on asennettu sovelluksen uusin versio. Laitteille on mahdollista aktivoida myös automaattiset päivitykset, mikä on paras tapa varmistaa, että sovellus on ajan tasalla heti kun uusi versio julkaistaan käyttöön.