Hva er in4mo Task Reporter?

in4mo-applikasjonen heter «in4mo Task Reporter», og kan lastes ned på telefoner og nettbrett som kjører Android eller iOS, med følgende systemkrav:

• Android versjon 8.0 eller nyere
  • iOS versjon 14.0 eller nyere

Dersom du opplever problemer med appen, sjekk først om du har den nyeste versjonen av appen installert. Det kommer stadig oppdateringer som inneholder forbedringer og retter opp feil. For å forsikre at appen fungerer optimalt er det derfor anbefalt at man har den nyeste versjonen av appen installert. Det er mulig å aktivere at appen skal oppdatere automatisk på enheten din, hvilket er den beste måten å forsikre seg om at man alltid har den nyeste versjonen av appen.