Hur lägger jag till budget för en uppgift?

Sättet att lägga till budgeter i in4mo beror på inställningarna i försäkringsbolagens portaler – mer specifikt på om kostnadsberäkningslösningen iCC (in4mo Cost Calculation) är i bruk eller inte.

Om iCC inte är i bruk, kan budget läggas till genom att öppna fliken ’Budget’ i ärendet. Samma knapp finns under de individuella uppgifterna i ärendet, efter att uppgifterna nått status 2. Tryck ’Lägg till budget för uppgift(er)’ för att öppna rutan där detaljer om budgeten fylls i, budgetfilen bifogas, och den/de uppgift(er) budgeten gäller väljs. Budgeten sänds därefter för godkännande, vilket illustreras av att uppgiftens status ändras till B. När budgeten godkänts går status över till B++ och uppgiften kan påbörjas.

Om du inte ser budgetfliken, kan det bero på att du inte har behörighet att se och lägga till budgeter. En adminbrukare i ert företag kan ge dig denna behörighet vid behov.