Hvordan logger jeg ind på webportalen?

Tjek venligst følgende, hvis du ikke kan logge ind på webportalen.

• Tjek, at du er i den rigtige portal ved at tjekke logoet op til venstre på login-siden eller web-adressen. Hvis din virksomhed bruger Contractor-løsningen, skal du kun logge ind på Contractor-portalen og ikke på forsikringsselskabernes dedikerede portaler.

• Kontroller stavningen for at sikre, at der ikke er mellemrum i e-mailadressen eller adgangskodefeltet. Spørg din virksomhedsadmin, hvis du er i tvivl om, hvad dit login-brugernavn er. Når du logger ind første gang, får du din adgangskode fra din virksomhedsadmin, som har oprettet dig som bruger i portalen.

• Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på ‘Glemt adgangskode’ på login-siden. Et login-link vil blive sendt til din e-mail. Vælg en ny adgangskode, når du logger ind.

• Hvis du har for mange mislykkede forsøg på at logge ind, vil din konto blive blokeret. For at aktivere din konto skal du klikke på ‘Glemt adgangskode’ og et aktiveringslink vil blive sendt til din e-mail indbakke – som er registreret som dit brugernavn. Når du har oprettet en ny adgangskode, vil din konto være aktiveret og klar til brug igen. Hvis aktiveringslinket ikke er blevet sendt ud til din e-mail-indbakke, så tjek spam mail.