Hvordan logger jeg inn på nettportalen?

Om du har problemer med å logge inn på nettportalen, kontroller følgende:

• Kontroller at du er inne på riktig portalen ved å se på logoen oppe til venstre eller nettadressen. Dersom bedriften din bruker Contractor-løsningen skal du kun logge inn på Contractor-portalen, og ikke direkte inn på portalene hos de respektive forsikringsselskapene.
  • Kontroller at det ikke er noen skrivefeil eller ekstre mellomrom i utfylt e-postadresse eller passord. Når du skal logge inn på portalen for første gang vil du få innloggingsdetaljer fra administratoren i bedriften din som deg til som bruker.
  • Om du har glemt passordet ditt, klikk på «Glemt passordet?» på innloggingssiden. Du vil da motta en e-post som inneholder ei lenke, som lar deg lage et nytt passord.
  • Ved for mange mislykkede innloggingsforsøk vil brukerkontoen din låses. For å gjenåpnes, klikk på «Glemt passordet?», og lag så et nytt passord via e-posten du mottar. Når du har laget et nytt passord vil kontoen samtidig gjenåpnes. Dersom du ikke finner noen e-post i innboksen din, sjekk mappa for søppelpost, i tilfelle den har havnet der.