Hur loggar jag in på webbportalen?

Var god och kontrollera följande saker om du inte lyckas logga in på webbportalen:

• Försäkra dig om att du försöker logga in på rätt portal genom att kolla loggan uppe i inloggningssidans vänstra hörn, eller webbadressen. Om ert företag använder Contractor lösningen bör du logga in där, inte i försäkringsbolagens portal(er).
  • Kolla att du stavar e-postadressen och lösenordet rätt, och att det inte finns mellanslag. Om du är osäker vad ditt användarnamn är, vänd dig till ert företags admin. Då du loggar in för första gången bör du använda det lösenord du fått av ert företags admin, som lagt till dig som medlem i portalen.
  • Om du glömt lösenordet, tryck ’Glömt lösenordet?’ på inloggningssidan. En länk skickas till din e-post. Öppna länken och definiera ett nytt lösenord.
  • Om du har för många misslyckade inloggningsförsök låses ditt konto. För att återaktivera kontot, tryck på ’Glömt lösenordet?’. En länk sänds till den e-postadress som ditt användarkonto är registrerat till. När du via länken definierat ett nytt lösenord återaktiveras ditt konto. Om aktiveringslänken inte kommer till din e-post, kolla skräpkorgen.